Colectare recenzii

„Bine ați venit în noua era a marketingului și a serviciilor în care brandul pe care îl reprezinti este definit de cei care l-au utilizat”

Brian Solis – Expert Social Media

Parerile, testimonialele, review-urile sau recenziile sunt principalul factor declanșator a 20% – 50% din totalul achizițiilor făcute, ele depășind chiar și prețul.

pareri

Stiai ca....?

Un studiu făcut la englezi a determinat că 88% dintre cumpărători caută de obicei review-uri ale unui produs înainte de a-l achiziţiona. Influenţa cea mai mare în decizia de cumpărare o au prietenii (52%), urmaţi îndeaproape de review-uri (48%). Lămurirea unei situații prin răspunsul la review (review pozitiv – mulțumire / review negativ – analiza idelilor, soluționarea situației și oferirea unui bonus dacă clientul a avut dreptate) poate influența cu până la 20% mai mulți consumatori să revină la hotel pentru o nouă experiență, indiferent dacă prima a fost sau nu satisfăcătoare

Intreaba un prieten 52%
Cauta review-uri 48%
Conteaza daca i s-a raspuns la review 22%

Inscrie-ti firma gratuit sau revendica-ti pagina firmei

pe <a href="https://seficho.com">seficho.com</a> - portalul de review-uri, pareri si testimoniale cu cea mai mare crestere din Romania. Zilnic se inscriu in medie 73 de firme si alte 41 isi revendica pagina. Tie iti pasa de clientii tai?

Iată principalele 3 avantaje pe care ți le oferă platforma de pareri Seficho :

Controlul angajatilor la distanta : aflați de la clienți pareri despre comportamentul unui angajat în lipsa dumneavoastră și dacă merită lăudat sau rectificat.

Cresterea increderii in brandul pe care il reprezentati : transformați mai mulți potențiali clienți care caută firme din același domeniu de activitate cu al dumneavoastră în clienți afișând la vedere părerile celor care au beneficiat deja de serviciile firmei pe care o reprezentați.

Fidelizarea clientilor : creați și mențineți relații strânse cu cei care deja v-au devenit clienți arătându-le că vă pasă. Nu-I lăsați să vină doar o singură dată și data viitoare să se ducă la concurență!

Pareri despre seficho.com?

Suntem mandrii sa aducem un plus de valoare in functionarea firmelor cu care intram in contact

Tu ti-ai inscris firma gratuit pe seficho.com ?

Îți permiți să renunți chiar și la jumătate din vânzări doar pentru că nu crezi că funcționează?