Email Marketing

Strategii de Email Marketing

E-mail marketing-ul este cunoscut ca fiind una dintre cele mai puternice unelte ale marketingului modern. Gândește-te doar că poți trimite zeci de mii de e-mail-uri către clienți în doar câteva minute în comparație cu o broșură lăsată în cutia poștală de un singur om în decursul a mai multor zile.
O agenție de marketing este întotdeauna la curent cu informațiile, tehnologia și noutățile din domeniu și se va asigura că fiecare campanie va beneficia de acestea.
  • E-mail marketing-ul este reprezentat de activitatea de colectare a adreselor de e-mail a clienților, prospecților și vizitatorilor site-ului tău. Pentru că aproximativ 90,3% din vizitatorii tăi îi pierzi iremediabil! Prin e-mail îi readuci înapoi, făcând din ei vizitatori fideli;

  • Dacă nu colectezi în acest moment adrese de email de pe siteurile tale, a clienților, a vizitatorilor prospecți - potențiali clienți, cu părere de rău te anunț că dai cu piciorul la peste 90,3% din piața ta, din traficul tău personal pe care nu-l convertești eficient!

Povesteste-ne despre proiectul tau

Am creat pentru tine o lista intreaga de garantii pentru ca tu sa nu ai nici cea mai mica retinere

Un nivel de servicii fara concurenta

Seficho Business Development te ajută să păstrezi legătura cu clienții tăi prin E-mail.
Strategii de Marketing
Înainte de trimiterea efectivă a e-mail-urilor către clienții tăi, echipa Seficho creează o strategie de marketing care să se plieze perfect pe nevoile companiei tale.
Urmarire si raport
Urmărim rata de deschidere, de click dar și loialitatea abonaților. Identificăm și reparăm toate erorile procesând automat mesajele de bounce și de spam.
Template Design
Designerii noștri lucrează pentru tine și firma ta. Creează un design unic pentru fiecare newsletter în parte asigurându-se că e-amil-urile trimite sunt afișate corect în orice client de mail.
Campanii de marketing
Vreți să vă creați propriul e-mail sau îi lăsați pe specialiștii noștri să vă prezinte cele mai bune variante de prezentare? Creăm și gestionăm campanii eficiente de e-mail marketing. Newsletterele care vă reprezintă firmă vor arăta minunat asigurându-ne totodată că vor ajunge în inbox-ul abonaților

Uite pachetele noastre :

< 2000 de abonati
  • creare model newsletter responsive
  • raportare

28 Euro/buc

Alege pachetul
< 5000 de abonati
  • creare model newsletter responsive
  • raportare

48 Euro/buc

Alege pachetul
< 10 000 de abonati
  • creare model newsletter responsive
  • raportare

78 Euro/buc

Alege pachetul
> 10 000 de abonati
  • creare model newsletter responsive
  • raportare

108 Euro/buc

Alege pachetul