Despre noi

O scurta poveste despre compania noastra

Monitorizand si analizand constant cererea din piata am evoluat intr-o agentie de marketing, publicitate si promovare pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri.

Solutii simple pentru lucruri complicate!

Abordarea noastră unică, creativă și strategică ne diferențiază față de celelalte agenții de pe piață. Combinăm strategiile smart și designul eficient pentru a dezvolta o campanie care să conducă către rezultate de excepție.

Noi nu creăm brand-uri, noi le scoatem la lumină!

Marketing-ul digital se dezvoltă extrem de rapid. Pentru un business e dificil să țină pasul cu toate aceste schimbări. Tot acest proces poate fi copleșitor.

Economiseste timp

O agenție de marketing este întotdeauna la curent cu informațiile, tehnologia și noutățile din domeniu și se va asigura că fiecare campanie va beneficia de acestea.

Economiseste energie

Pe toată durata colaborării beneficiezi de asistența unui expert de cont. Acesta îți va prelua toate solicitările, te va anunța când au fost implementate toate modificările solicitate de tine și te va ajuta să creezi o campanie reușită de marketing.

Economiseste bani

Să fim serioși nimeni nu le știe pe toate! Gândește-te că pentru o prezență corectă a brand-ului tău pe social media e nevoie de 3 specialiști: expertul social media, copyrighter-ul și graficianul. Ai resursele necesare să angajezi acești trei oameni în prezent? Atunci când colaborezi cu o agenție costurile scad considerabil.

Fa cunostiinta cu o parte din expertii nostri

Suntem o echipă tânără care lucrează cu dedicare și din pasiune pentru mediul online.
Robert Frunzescu
Robert Frunzescu

S.M. & Adwords

Mirona Vasile
Mirona Vasile

Programare

Lucian Marginean
Lucian Marginean

SEO & continut unic

Rezolvare cu prioritate
Clientii cu abonamente beneficiaza de o rata de raspuns si chiar de rezolvare (in functie de complexitate) a problemelor de maxim 4 ore.
Echipa dedicata
Ori zambesti cand ajungi la birou ori te duci acasa. Una dintre primele reguli aplicate la Seficho. Deci o sa-ti placa sa vorbim.
Performanta
Imbunatatim si evoluam constant pe toate ariile in baza auditurilor interne si a feedback-ului primit de la clientii nostri.

Viziunea noastra

Ne canalizam energia si eforturile ca sa dezvoltam in Romania cultura de a scrie pareri sincere si testimoniale in urma unei colaborari (fie angajare, cumparare sau altele) chiar si fara a fi cerute.

Misiunea noastra

Sa fim principala sursa de informare cand vine vorba despre o cumparare, angajare sau orice alta forma de colaborare. Astfel ne concentram eforturile ca peste 90% din firmele din Romania sa fie inscrise pe platforma Seficho si sa aiba review-uri, pareri si testimoniale sincere.

O mica parte din firmele care ne-au acordat incredere

Datorita implicarii, dedicarii si intelegerii in detaliu a fiecarei provocari cu care se confrunta firmele am reusit sa stabilim si sa atingem obiective indraznete pentru :