Optimizare SEO

Optimizarea SEO reprezinta unealta principala pe care o folosesti ca sa faci mai multi clienti sa-ti calce pragul afacerii tale.

SEO este unul dintre cuvintele cele mai gresit interpretate si intelese din spera marketingului online. Datorita acestui fapt, multi proprietari de afaceri au neglija importanta implementarii unei strategii potrivite de SEO pentru afacerea lor, ajungand astfel sa piarta o multime de clienti si potentiali clienti.

Studiile demostreaza faptul ca o strategie potrivita de optimizare SEO poate depasi metodele traditionale de marketing

Spre deosebire de metodele traditionale de marketing, SEO nu este magie ci mai degraba o metoda foarte viabila de a-ti scoate la lumina afacerea in randul potentialilor clienti construind si dezvoltand in acelasi timp brandul, increderea si implicit traficul pe website-ul afacerii tale.

Continut unic
Combinația dintre continut unic si valoros le ofera potentialilor consumatori o experienta bogata, ceea ce este foarte apreciat de motoarele de căutare.
Detalii, pachete si tarife
Social media
Unul dintre cele mai bune moduri de a menține brand-ul dumneavoastră viu în mintea clienților este să postezi continut bun și relevant în mediul online.
Detalii, pachete si tarife
Campanii newslettere
Pentru că aproximativ 90,3% din vizitatorii tăi îi pierzi iremediabil! Prin e-mail îi readuci înapoi, făcând din ei vizitatori fideli.
Detalii, pachete si tarife
Blog
Prin postarea constanta de articole noi si folositoare iti educi piata si le dai de inteles celor care te urmaresc ca esti intr-adevar expert in ceea ce faci.
Detalii, pachete si tarife

Aptitudinile noastre

SEO este un serviciu complex compus din mai multe servicii executate constant, monitorizate si adaptate cu scopul atingerii obiectivului firmei tale.

Strategii continut unic 62%
Marketing prin Social Media 86%
Campanii de newslettere 52%
Administrare si publicare continut blog 40%

Elementele cheie dintr-o campanie de optimizare

SEO iti aduce trafic pe website-ul tau. Cu alte cuvinte iti creste numarul de potentiali clienti
Stabilirea strategiei
Pentru ca site-ul tau sa apara cu prioritate in rezultate pe motoarele de cautare trebuie sa dezvoltam strategii si abordari eficiente de SEO gandite pe termen lung. In conceperea acestora tinem cont de piata tinta, cuvinte cheie preferate si multi alti paramentri importanti.
Monitorizare
Optimizare si analiza constanta pentru a fi la cu un pas inaintea concurentei. De asemenea urmarim indeaproape schimbarile in algorimii de cautare pentru a ne asigura ca rezultatele se pastreaza in timp.

Spune-ne despre proiectul tau

Afacerea ta are implementat un program de optimizare ca parte a strategiei de marketing? Daca raspunsul este NU, atunci mai mult ca sigur pierzi clienti valorosi. Completeaza formularul de mai jos si iti vom spune cat de bine esti vazut de motoarele de cautare.