Identitate vizuala

identitate vizuala Seficho

Identitatea vizuala este imbracamintea firmei tale

Alcatuim identitatea vizuale dintr-un set de elemente care au aceleasi caracteristici pentru toate materialele pe care urmeaza sa fie aplicate folosindu-ne de fonturi, culori, dimensiuni si alte scheme grafice. Toate aceste elemente vizuale contribuie la diferentierea si recunoasterea usoara a brandului tau.

Din ce construim identitatea vizuala?

Iata o lista cu principalele servicii pe care ti le putem oferi pentru o identitate vizuala impecabila :
Grafica
Trenduri în graphic design evoluează, iar specialiștii noștri țin pasul. În timp ce conceptul de web design, specialiștii zilelor noastre se transformă în designeri de experiență. Realitate virtuală, HTML 5, responsive... toate acestea au apărut în ultimii ani, iar orizontul pare să nu aibă limite.
Fotografii profesionale
Oamenii răspund mult mai bine fotografiilor profund expresive. În plus, în 2017-2018 accentul trebuie să cadă mai mult pe ceea ce fac oamenii. Fotografiile sau reclamele televizate care pun accentul pe activitate au o mai mare amploare față de reclamele care se concentrează pe aspect.
Video
E foarte important să alegi un profesionist atunci când vine vorba de o filmare. Meseria de cameraman profesionist pentru o reclamă sau un eveniment ascunde în spatele său o adevărată industrie care nu este un banal mit, o goană nebună pentru prinderea celui mai bun instantaneu sau a celui mai expresiv moment.

Vrei sa fii privit cu admiratie de catre clientii si potentialii tai clienti?

Creaza o imagine impecabila in mintea potentialilor clienti si le va fi mai usor sa vina la tine. Contacteaza-ne si hai sa iti coloram firma!